Èxit del 1r Clínic de Fèmines de la FCC

20/02/2019
Federació

Èxit del 1r Clínic de Fèmines de la FCC

El 1r Clínic de Fèmines organitzat per la Comissió de Fèmines de la Federació Catalana de Ciclisme es va celebrar ahir durant tot el dia a les instal·lacions del Velòdrom d'Horta de la capital catalana, i amb l'assistència de 50 inscrites que van poder gaudir d'una jornada pensada amb i per les fèmines ciclistes.

Marta Vilajosana, Directora Tècnica de la FCC i membre del comité organitzador explicava que "ha estat una gran experiència, ja que el grup era molt heterogeni i totes les sessions se'ns han fet curtes, el que vol dir que han despertat prou interès. La veritat és que ens ha portat feina però estem satisfetes de la resposta i esperem poder repetir clínic ben aviat".

El Clínic, que va comptar amb la col·laboració de diferents ciclistes catalanes de renom com Lorena Llamas, Clàudia Galícia o Mar Hernández -que també va fer una ponència de superació personal-, va proposar un conjunt d'activitats mixte: d'una banda xerrades de temàtiques com mecànica (amb Anna Ramírez), nutrició (amb Maria Casanova), preparació física (amb Mar Franco), psicologia esportiva (amb Laura Méndez) i experiències d'ex-professionals (amb Marta Vilajosana i Anna Villar), i de l'altra activitat de pista al velòdrom i de BMX al circuit permanent en les mateixes instal·lacions. Anna Villar, seleccionadora catalana de BTT i membre també del comité organitzador, destacava "la varietat d'edats, nivells i modalitats de les ciclistes assistents, cosa que va enriquir molt el Clínic ja que es va poder abordar temes des de diferents punts de vista". 

L'acte, en el que totes les participants es van endur una armilla commemorativa de Inverse, es va clausurar amb el sorteig dels obsequis dels sponsors que hi han col·laborat (Madform, Relber, La Portals, WeareDlax, Chimpanzee) i amb el parlament final del president de la FCC sr. Joaquim Vilaplana.