Gran paper de Sergi Llongueras a la CDM de trial

11/07/2017

Gran paper de Sergi Llongueras a la CDM de trial

La segona prova de la Copa del Món 2017 s’ha disputat aquest cap de setmana a Vöcklabruck, Àustria.
Un total de dotze esportistes de la FCC hi ha pres part en categoria masculina i femenina.
 
Els resultat més destacat ha estat el de Sergi Llongueras a la categoria de masculina de 26” Després de perdre’s la primera part de la temporada degut a la recuperació d’una lesió que arrossegava feia temps ha tornat al circuit mundial i ho ha fet per la port gran. El d’Òrrius finalitzava la fase de ½ finals amb idèntica puntuació que figures com Vincent Hermance, Gilles Coustellier o el mateix Jack Carthy, actual Campió del Món.  Llongueras sortia com a quart de grup però a la final va cedir una posició a favor del francès Nicolàs Vallée. Una gran actuació de Llongueras que de segur no serà la seva última final aquesta temporada. Per altre banda Pol Tarrés i Jordi Araque van haver de conformar-se amb la desena i onzena posició respectivament en una prova de ½ finals que van anar de pitjor a millor amb el pas de les voltes.
 
A la categoria masculina de 20” ni Domènec Lladó ni Eloi Palau van poder millorar la seva posició obtinguda a la prova inaugura a Aalter, Bèlgica. Lladó va passar de la novena a la quinzena posició i Palau de a dotzena a la catorzena, caldrà esperar a la ronda francesa per intentar millorar posicions
 
Alba Hidalgo no va poder lluitar per les posicions capdavanters, unes molèsties al canell degut a una caiguda durant la setmana prèvia la van obligar a abandonar.
 
La Copa del Món continuarà el 29 i 30 de juliol a Les Menuires (França)
 
 
Per ampliar informació:
http://www.uci.ch/trials/ucievents/2017-trials-uci-trials-world-cup/459900817/
 
 
Foto: Sergi Llongueras