Guillem Muñoz i Laura Baleta guanyen la Copa Catalana Internacional de Btt Ultramarató de Vilafranca del Penedès

11/05/2015
Federació

Guillem Muñoz i Laura Baleta guanyen la Copa Catalana Internacional de Btt Ultramarató de Vilafranca del Penedès

El passat dissabte 9 de maig es va celebrar a Vilafranca del Penedès la segona proba de la Copa Catalana Internacional de Btt Ultramarató. 160 participants estaven disposats a afrontar els 120 kms del recorregut dissenyat per en Llibert Mill, actual campió de Catalunya de btt Ultramarató.
El grans corredors inscrits feia preveure que el ritme de la prova seria molt alt, tal i com així va ser. Els primer terç de la prova va ser encapcelat per el trident format per Jesús del Nero, líder de la Copa, després de la primera prova, Guillem Muñoz, al final guanyador a Vilafranca i Francesc Guerra, corredor local i molt motivat per aquesta prova. Seguidament es formava un segon grup amb corredors destacats com Javi Salamero, Joan Campa, Sergi Mestres, Nico Cambus o Vincent Arnaud…
Cap al km 30 una caiguda obligava a abandonar a Jesús del Nero, i feia que el grup capvadanter s’agrupés formant un grup d’aproxiamdament 10 corredors, el qual es trencava definitivament per quedar en un altre trident format per Guillem Muñoz, Francesc Guerra i Javi Salamero, aquest darrer molt mermat per una caiguda.
Cap  a la meitat del recorregut Guillem Muñoz es quedava sol al capdavant després de l’ascensió més important del dia al Montagut, i que ja no deixaria aquesta posició fins a arribar guanyador a Vilafranca del Penedès, seguit del Francesc Guerra i del Javi Salamero.
En categoria femenina, la prova va estar molt disputada entre les corredores Laura Baleta, Janette Solsona i la local Foix Trotonda,després de lliurar un gran espectacle, Laura Baleta es va imposar per davant de la Janette i la Foix.
Després d’aquesta segona prova, la Copa Catalana Internacional queda encapcelada per Albert Masana en categoria èlit, Javi Salamero en veterans i Laura Baleta en femines.
Ara la Copa Catalana, només li queda una prova per disputar que serà el proper 3 d’octubre a la localitat de Gósol. http://www.mtbultramarathonseries.com/

Tots els resultats de la prova de Vilafranca Capital del Vi Mtb Ultramarathon: http://resultados.tempofinito.com/resultados/g-live.html?f=VILAFRANCA_CAPITAL_DEL_VI_MTB.clax