Informació d´ interès per a organitzadors de curses, marxes i pedalades

08/05/2015
Federació

Informació d´ interès per a organitzadors de curses, marxes i pedalades


Data límit per presentar la documentació al Servei Català de Trànsit

Recordem a tots els organitzadors que la documentació de sol•licitud de  proves esportives de carretera i de BTT  competitives i no competitives (marxes cicloturistes o pedalades BTT) que afectin vies interurbanes ( inclòs creuaments de vies interurbanes) s’ha de presentar amb 45 dies d’antelació a la data de la cursa a les Delegacions de la Federació Catalana de Ciclisme que gestionarà administrativament els permisos corresponents al Servei Català de Trànsit.
La documentació necessària segons el tipus de cursa es pot trobar a l’apartat  Sol•licitud curses a la pàgina web  ciclisme.cat, a l’enllaç https://www.ciclisme.cat/contenido.php?seccion=solicitud_carreras

Més Informació sobre les curses

La Federació Catalana de Ciclisme posa a disposició dels organitzadors, la possibilitat de poder penjar fitxers informatius sobre les seves curses. Aquests arxius podran ser descarregats per tots els participants.
El format dels arxius podran ser PDF, JPG, DOC i XLS.
La mida de cada arxiu individualment no podrà superar els 2 Mb.
Entre d’altres informacions es poden penjar: rutómetres, reglaments particulars, premis, altimetries, fulletons informatius, tracks (gpx o kml), etc.
A més a més, si l’organitzador disposa del recorregut en format KML, es podrà penjar i es generarà automàticament un planell i l’altimetria de la cursa.

Els arxius s’han d’enviar a calendari@ciclisme.cat.