Inicia el termini per a la homologació de les escoles de ciclisme 2024

16/11/2023
Federació

Inicia el termini per a la homologació de les escoles de ciclisme 2024

Com cada temporada per aquestes dates, la Federació Catalana de Ciclisme obre el termini per a la Homologació de les Escoles de Ciclisme 2024, prèvia avaluació dels mèrits acreditats durant la temporada 2023. Aquesta Homologació tindrà validesa per a la temporada 2024.
 
Per avaluar els mèrits assolits durant el 2023 cal complimentar tres informes:
  • Valoració i inventari de les instal·lacions de ciclisme on les escoles fan la seva activitat quotidiana. Aquesta valoració ens indicarà les característiques d’aquestes instal·lacions:  si es fan competicions, tipus i modalitats; si només es fan entrenaments, modalitats i mitjans; serveis de que disposa, il·luminació, tanca perimetral, vestidors, magatzems. FORMULARI-INSTAL·LACIÓ. Podeu adjuntar alguna fotografia tipus panoràmica, aèria o dels elements que vulgueu ressaltar.
  • Dades de l’escola amb la informació del 2023 dels tècnics i monitors, ciclistes amb llicència des de Prebenjamí fins a Cadet, activitats, assegurances, organització de competicions i participacions a les Copes Catalanes de les diferents modalitats de la FCC. FORMULARI-ESCOLA.
  • Adjuntar la Programació i Memòria d’activitats de la Temporada 2023.
El termini de presentació de tota la informació, (formularis, memòria, logo de l’escola, fotografies de les instal·lacions…) per a la seva posterior valoració finalitza el 31 de desembre de 2023. Properament realitzarem una reunió telemàtica amb totes les escoles i és important haver complimentat el vostre formulari, per a poder convidar-vos i fer la valoració anual.

Correus de contacte: tecnificacio@ciclisme.cat i ciclismebase@gmail.com.

La Federació us ofereix dues assegurances destinades específicament a les Escoles i als seus Tècnics:

  1. Assegurança de Responsabilitat Civil Professional, obligatòria per la llei 3/2008 de l’exercici de les professions de l’Esport a Catalunya, per a tots el Tècnics de Ciclisme.
  2. Ampliació de la RC per a Clubs afiliats a la FCC amb cobertura per a totes les activitats amb continuïtat durant tota la temporada: Explotació, Accidents de treball, Protecció de dades (excepte sancions), Intoxicació alimentària i Defensa Civil i Penal.
Tota la informació de com homologar la vostra escola la trobareu a la web de la FCC a la web CiclismeBase.cat.
 

Fotografia: David Peñalver Cardona @davidpenalver12 / CC Sant Boi