Inscripcions encara obertes per l'Estada Sóc Ciclista del 6 al 8 d'agost

02/07/2019
Federació

Inscripcions encara obertes per l'Estada Sóc Ciclista del 6 al 8 d'agost

Un any més, l’Estada “Sóc Ciclista” que organitza la Federació Catalana de Ciclisme , ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes federats (alevins i infantils),  de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies.  Tot això en els circuits de BMX, pista i trial del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet,  traient el màxim profit i diversió de les instal·lacions, així com la modalitat de BTT en l’entorn del Parc de Collserola.

L’objectiu és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular, i els valors que aquest aporta. Les inscripcions encara són obertes! Es tancaran el 10 de juliol i en teniu tota la informació més avall.

  • Lloc:  Residència Àgora (2 nits) i Velòdrom d’Horta Miquel Poblet
  • Dies: 6, 7 i 8 d’agost de 2019
  • Entrada: Acollida al Velòdrom d’Horta (porta 12) el dimarts 6, a les 9:30 matí. Velòdrom d’Horta Miquel Poblet  (Ronda de Dalt sortida núm. 4, Barcelona)
  • Sortida: Dijous 8 de juny, de 16h a 17h tarda, a la Residencia Àgora. (Passeig dels Castanyers s/n, Ronda de dalt sortida núm.4, Barcelona)
  • Activitats: Durant l’Estada coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. No tot serà bici al campus, tindran  xerrades tècniques i formatives, alimentació i nutrició, estiraments, tallers de mecànica i jocs recreatius. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC. 

Què cal portar?
El primer dia de l’Estada, durant l’arribada cada nen/a ha de presentar la documentació personal (DNI, Catsalut i llicència Federativa) i autorització pares (se us enviarà un cop confirmada la inscripció).
Casc, ulleres de sol i guants obligatoris per realitzar totes les activitats. Protecció solar. Equipaments ciclistes per realitzar les activitats durant els tres dies. Per la pràctica del BMX, es recomana mallot i pantalons de màniga llarga. Bicicleta de la que el nen/a disposi. Tindrem bicicletes de totes les modalitats perquè tots els nens/es puguin fer totes les activitats.

Qui s’hi pot preinscriure?
Obert a nens i nenes, amb llicencia federativa de les categories aleví i infantil. Places limitades a 40 inscripcions. Es tancaran les preinscripcions el 10 de juliol, o al arribar a les 40 places; i a partir d’aquí confirmarem les inscripcions acceptades. Tenen preferència les Escoles de Ciclisme Homologades de la FCC.

Preinscripcions i preus:                                                                       
La Federació Catalana de Ciclisme, subvenciona part de la Estada, quedant tel preu final en 142€.
Per preinscriure’s cal omplir el següent  FORMULARI.
Un cop omplert el Formulari d’inscripció, podeu realitzar l’ingrés de la inscripció al compte: ES83 2100 2895 78 0200088775, posant com a concepte: ESTADA + (nom i cognoms nen/a)

Obsequi i record “Sóc Ciclista”:
Tots els nens i nenes que participin a l’Estada, rebran un obsequi. Després de ser avaluats per cada tècnic i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, rebran un Diploma de la FCC: “Sóc Ciclista”

Per qualsevol consulta us podeu adreçar al correu electrònica tecnics@ciclisme.cat.