Inscripcions esgotades per la 9a Estada Sóc Ciclista

31/05/2023
Federació

Inscripcions esgotades per la 9a Estada Sóc Ciclista

9a Estada  “Sóc Ciclista” 
del 26 al 28 de juny de 2023
  • Organitza: Federació Catalana de Ciclisme
  • Lloc: Residència Àgora (2 nits) i Velòdrom d’Horta Miquel Poblet (Barcelona)

La Federació Catalana de Ciclisme, celebra enguany la 9a edició de l'Estada “Sóc Ciclista”, que ja té les dates confirmades pels dies 26, 27 i 28 de juny i que un any més ha esgotat inscripcions en les primeres hores d'obrir-se un com complertes les 40 places disponibles.

Aquesta Estada ofereix la possibilitat a tots els nens i nenes federats (alevins i infantils), de perfeccionar la tècnica de la bicicleta, practicant i coneixent totes les disciplines ciclistes durant tres dies. Tot això en els circuits de BMX, Pista i Trial del Velòdrom d’Horta Miquel Poblet, treient el màxim profit i diversió de les instal·lacions, així com la modalitat de BTT en l’entorn del Parc de Collserola.

L’objectiu és fomentar el ciclisme i activitats en grup entre el més joves, contribuint a la seva formació integral, mitjançant l’esport, el ciclisme en particular, i els valors que aquest aporta.

  • Entrada: Acollida al Velòdrom d’Horta (porta 12) el dilluns 26 de juny, a les 9:30 matí. Velòdrom d’Horta Miquel Poblet (Ronda de Dalt sortida núm. 4, Barcelona)
  • Sortida: Dijous 28 de juny, de 15:30 a 16:30, al Velòdrom (porta 12) (Ronda de Dalt sortida núm.4, Barcelona)

Activitats: Durant l’Estada, els infants coneixeran totes les modalitats del ciclisme: BMX, Trial, BTT, Ruta i Pista. Però no tot serà bicicleta al campus: també tindran xerrades tècniques i formatives, estiraments, tallers i jocs recreatius. Totes les activitats estaran supervisades i dirigides per tècnics de la FCC i amb titulació ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya).

Què cal portar?
El primer dia de l’Estada, durant l’arribada, cada nen/a ha d’ensenyar la documentació personal (DNI i Catsalut), que portarà sempre en la bossa de mà o motxilla per traslladar-se de la Residència al Velòdrom. 

Casc, ulleres de sol i guants obligatoris per realitzar totes les activitats. Protecció solar. Equipaments ciclistes per realitzar les activitats durant els tres dies. Per la pràctica del BMX, es recomana mallot i pantalons de màniga llarga. Bicicleta de BTT. Tindrem bicicletes de totes les altres disciplines perquè tots els nens/es puguin fer les activitats.

L’autorització pares (la tindreu disponible als adjunts de la pàgina d’inscripció a ciclisme.cat o en el següent enllaç).

Qui s’hi pot inscriure?
Obert a nens i nenes, amb llicència federativa de les categories aleví i infantil. Places limitades a 40 inscripcions. Es tancaran les inscripcions en arribar a les 40 places.

Inscripcions i preus:                                                                       
La inscripció a la Estada inclou, allotjament, àpats, entrenaments a les instal·lacions, ús de bicicletes, serveis mecànics i el personal titulat, tècnics i professionals de les formacions. El preu és de 150€.

Per inscriure’s cal fer-ho al següent ENLLAÇ.

Obsequi i record “Sóc Ciclista”
Tots els nens i nenes que participin a l’Estada, rebran un obsequi. Després de ser avaluats per cada tècnic i havent completat correctament totes les modalitats de Ciclisme de l’Estada, rebran un Diploma de la FCC, “Sóc Ciclista”.

Per qualsevol consulta us podeu adreçar als següents correus electrònics:
tecnics@ciclisme.cat
administracio@ciclisme.cat