Inscripcions obertes al campus "L'estiu en bicicleta" de la FCC

08/05/2018
Federació

Inscripcions obertes al campus "L'estiu en bicicleta" de la FCC

Ja estan obertes les inscripcions a "L'estiu en bicicleta", campus d'estiu que organitza la Federació Catalana de Ciclisme per a nois i noies entre 8 i 16 anys durant el mes de juliol. Les activitats es realitzaran a les instal·lacions del Velòdrom Municipal d'Horta Miquel Poblet (Passeig de la Vall d'Hebron, 185-201).

Hi ha haurà quatre torns d'uns setmana amb un total de 125 places, repartides entre les setmanes del 2 al 6 de juliol, del 9 al 13, del 16 al 20 i del 23 al 27, amb un horari de 9 a 13h en cas de no inclure dinar, i de 9 a 17h en cas d'incloure dinar. En els dos casos hi ha preus diferents, tot i que es compta amb l'opció de subvencions de l'Ajuntament de Barcelona.

En cada un dels torns, es crearan dos grups segons el nivell de l'infant/adolescent, que treballaran de forma paral·lela les mateixes activitats d'iniciació, perfeccionament, modalitats, tallers...  Per a més informació, es poden adreçar al correu electrònica velodrom@ciclisme.cat i al telèfon 93.301.24.44, a l'atenció d'Ariadna Calvo.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines de la Federació Catalana de Ciclisme, al mateix Velòdrom d'Horta, fins el dia 30 de juny.

Descarregueu el PDF amb tota la informació sobre el campus.