La FCC celebra la Cloenda de la temporada Infantil 2021 el 27 de novembre

22/11/2021
Federació

La FCC celebra la Cloenda de la temporada Infantil 2021 el 27 de novembre

El matí del proper dissabte dia 27 de novembre, la Federació Catalana de Ciclisme celebrarà la Cloenda de la temporada Infantil 2021 per tots els noies i noies que hagin participat a la Copa Catalana o Copa Catalunya de qualsevol modalitat en les categories des de pre-benjamins fins a Infantils. Una jornada festiva per a tots els joves ciclistes, en què rebran un obsequi pel seu esforç durant la temporada.
 
El Circuit Barcelona-Catalunya de Montmeló serà l’escenari de luxe per aquesta celebració final d’un any especial, en què el calendari ha pogut tornar en gran part a la normalitat després d’un 2020 marcat per les restriccions de la pandèmia. Dins de la programació d’una jornada que commemora el 30è aniversari del Circuit, els més joves podran gaudir de la pista en bicicleta, mentre que al paddock del circuit vallesà s’hi instal·larà la carpa de la FCC, on tots els nens/es, ensenyant la llicència federativa i indicant en quina disciplina han participat, rebran una medalla de la FCC: Ciclisme Base-Promoció 2021.

De 11h a 13h, el circuit estarà lliure per la pràctica del ciclisme: tots els nens/es, acompanyants d'un adult, podran gaudir del circuit en bicicleta. Per la seva banda, al costat de la carpa, la FCC també organitza una petita gimcana amb bicicletes i cascs, per qualsevol nen que vulgui practicar o descobrir la seva experiència en bicicleta. Serà una de les moltes activitats dins la programació de la Festa 30 del Circuit Barcelona-Catalunya, que comptarà amb una jornada completa de concerts, atraccions, jocs, tallers, zona gastronòmica, etc.

Entrada gratuïta: fins als 15 anys (cal un registre previ). El nen/a menor d'edat que viatgi al vehicle amb la família entra amb tota la família de forma gratuïta, tot aparcant en un recinte exterior. A l'entrada del Circuit només s'accedirà en bicicleta o a peu. Per tal de podr gaudir de totes les activitats, les bicicletes odran ser desades al Box 47.
 
El preu d’entrada per adults que vulguin passejar pel paddock, veure stands, participar a totes les activitats i rodar al circuït de 11h a 13h és de 5€. La inscripció es pot realitzar de manera on-line a través de la web del cirucit.cat (a l’entrada caldrà presentar el comprovant d' inscripció imprès de la web). Aquests 5€ serviran de donatiu a La Marató de TV3.
 

Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)