La FCC col·labora amb la 24a edició del “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”

02/04/2024
Federació

La FCC col·labora amb la 24a edició del “Mou-te per l’Esclerosi Múltiple”

Aquest dissabte 6 d'abril arriba la 24a edició del Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, la cursa solidària organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, que se celebrarà aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Enguany, el “Mou-te” té la Claudia Pina com a padrina. La futbolista catalana, que actualment juga a la Primera Divisió amb el FC Barcelona Femení, ha volgut sumar-se a la iniciativa.   

La jornada esportiva constarà de diferents modalitats de cursa per a tots els nivells i edats: atlètica (per fer caminant o corrent), en bicicleta, de patins i elèctriques (en bicicleta i patinet elèctric). També esdevindrà una festivitat per tota la família on es podran fer activitats lúdiques com rocòdroms, tallers infantils, un circuit de karts i diferents classes d'activitats aeròbiques, entre d’altres. Alhora, comptarà amb un servei de bar i diversos foodtrucks. Com l’any passat, també hi haurà una modalitat virtual perquè qualsevol persona que no pugui apropar-se al Circuit pugui participar.

Com en els darrers anys, la Federació Catalana de Ciclisme col·labora amb l'esdeveniment, oferint una medalla oficial de la FCC com a trofeu als tres primers de cada una de les categories de les proves de bicicleta, a banda de comptar amb una carpa informativa. Els fons recaptats per la prova es destinen als diferents programes de suport que la FEM porta a terme amb la voluntat de millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi múltiple, com els serveis de neurorehabilitació per aturar l’impacte de la malaltia així com la recerca científica.