La FCC demana ampliar l'activitat ciclista federada a l'àmbit comarcal

06/01/2021
Federació

La FCC demana ampliar l'activitat ciclista federada a l'àmbit comarcal

La Federació Catalana de Ciclisme ha demanat a la Direcció del Consell Català de l’Esport que intercedeixi davant el Procicat perquè permeti l’activitat ciclista federada en l’àmbit comarcal, davant el perill d’aglomeracions que les actuals restriccions poden provocar, especialment en els caps de setmana.

En una carta dirigida al director del CCE Antoni Reig a través del seu president Joaquim Vilaplana, la Federació destaca que "el ciclisme, en totes les seves modalitats, és un esport que es practica a l'aire lliure amb la màxima ventilació". En la situació d'aquest inici d'any, "amb les carreteres interurbanes i àrees forestals plenes de bicicletes, reduir els espais en un perímetre municipal i limítrofs provocarà aglomeracions de ciclistes en els caps de setmana i en determinades franges horàries".

Des de la Federació Catalana de Ciclisme, i amb l'experiència del control estadístic de més de 17.000 federats, demanem a la Direcció del Consell Català de l'Esport que intercedeixi davant del Procicat amb l'objectiu d'aconseguir una major dispersió de ciclistes i evitar més aglomeracions.