La FCC obre una campanya de llicències amb tarifa reduïda per accedir a les escoles homologades

20/09/2023
Federació

La FCC obre una campanya de llicències amb tarifa reduïda per accedir a les escoles homologades

La Federació Catalana de Ciclisme té més de 50 Escoles de Ciclisme homologades per tot el territori català. Es tracta d'escoles per aprendre tècniques i habilitats en les diferents modalitats ciclistes: pista en un velòdrom, bicicleta de muntanya, circuits de bmx, circuits de trial, circuits de descens, circuits de pumptrack, etc. En aquestes escoles, els nens i nenes des dels 5 fins els 16 anys podran gaudir de la pràctica ciclista en un entorn segur i amb els millors tecnics esportius, tots ells amb titulació reconeguda per Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Fins el 31 de desembre de 2023, el cost de la llicència federativa tindrà una tarifa reduïda i serà de 18€ per a les següents categories:

  • Prebenjamins (nascuts 2017-2018)
  • Benjamins (nascuts 2015-2016)
  • Principiants (nascuts 2013-2014)
  • Alevins (nascuts 2011-2012)
  • Infantils (nascuts 2009-2010)

Per les mateixes categories, en el cas de voler llicència federativa d’àmbit estatal, el cost s’incrementa en 6€ i passa a costar 24€. Per la categoria cadet (nascuts 2007-2008), l’àmbit de la llicència només pot ser estatal i el cost és de 30€.

La cobertura de l’assegurança per assistència sanitària i de responsabilitat civil és la mateixa que en el període anual i per a totes les categories.

La FCC també vol tenir en compte la pràctica ciclista en família, per això bonificarà amb una reducció del 50% el cost de la llicència a tots els nens i nens que ja tinguin un germà o germana amb llicència federativa anual emesa el 2023 en l’Escola on facin la sol·licitud. També es bonificarà el cost de la llicència en un 50% per la sol·licitud de dos o més germans per matricular-se en la mateixa Escola. Així doncs, pel cost d’una llicència en pots aconseguir dues. Aquestes bonificacions s’aplicaran en totes les categories, des de prebenjamins a cadets.

Busca la teva escola i gaudeix de tots aquests avantatges!