La FCC participa de la Festa de la Bicicleta de Barcelona aquest diumenge 11 de juny

09/06/2023
Federació

La FCC participa de la Festa de la Bicicleta de Barcelona aquest diumenge 11 de juny

Entre les 10:00 i les 14:30 hores d'aquest diumenge 11 de juny, el passeig de Lluís Companys de Barcelona acollirà una nova edició de la Festa de la Bicicleta, que un any més organitza l'Ajuntament de Barcelona i que aquest 2023 tornarà a comptar amb la participació de la Federació Catalana de Ciclisme.

La FCC comptarà amb un estand situat en una fira juntament amb una quarantena d'entitats d’entitats. Entre les 10.00 i les 14.30 hores, en aquest àmbit hi haurà una fira d’entitats que mostraran les seves propostes i productes i s’oferirà un tast de diferents bicicletes, com les cargobikes o les bicicletes elèctriques del Bicing. La fira es complementarà amb activitats per a tots els públics que inclouran circuits, tallers o jocs per potenciar i fomentar l’ús de la bicicleta. Les propostes inclouen un scalextric ciclista, cavallets impulsats amb bicicleta, jocs d’andròmines amb bicicletes reciclades, màgia sobre bicis, taller d’alforges i cistells de cartró, taller de reparació de bicicletes o Bike Polo.

La celebració es complementarà amb la tradicional Bicicletada que sortirà a les 10.00 hores des de la cruïlla del carrer Aragó i el passeig de Sant Joan. L’itinerari seguirà per l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí. A partir de les 10.00 hores, tots aquells que ho vulguin podran participar en aquesta passejada amb bicicleta pels carrer de la ciutat, amb la qual els amants i aficionats de la bici podran pedalar pels districtes de l’Eixample, Ciutat Vella i Sant Martí.La bicicletada sortirà a les 10.00 hores des del carrer d’Aragó, entre el passeig de Sant Joan i el carrer de Sicília i tindrà un recorregut de 12 quilòmetres.