La FCC presenta el Club Per Ser tu, plataforma d'avantatges i serveis per als federats

10/01/2022
Federació

La FCC presenta el Club Per Ser tu, plataforma d'avantatges i serveis per als federats

La Federació Catalana de Ciclisme, juntament amb Affinity ha desenvolupat el portal de Serveis, Club Per Ser Tu, en col·laboració especial d’ERSM Insurance Brokers, Corredoria d'assegurances líder en el mercat, i la seva aposta definitiva pel col·lectiu, considerant aquesta eina un autèntic valor afegit per als ciclistes federats. La plataforma entrarà en vigència amb la campanya de llicències 2022.

Club Per Ser Tu, obre una nova etapa a la trajectòria de l'oferta de serveis de primeres marques i més de 500 tipus de descomptes exclusius i personalitzats per als ciclistes. La utilització de la plataforma està fonamentada en obtenir el major estalvi econòmic i a més serà una eina de fidelització que es posarà a disposició de tots els federats de la Federació Catalana de Ciclisme amb llicència 2022. La plataforma inclou assegurances professionals i personals, serveis gratuïts, descomptes en automoció, viatges, espectacles, activitats i molt més. A més, les ofertes i descomptes personalitzades per als ciclistes i els seus familiars s'actualitzen periòdicament per tal d’oferir un servei exclusiu. 

Des d'aquest proper 2022, per ser membre de la Federació Catalana de Ciclisme, tens dret al Club Per ser tu, una plataforma de beneficis exclusius per a tu amb serveis, productes i assegurances professionals. Per a accedir-hi, fes clic en el següent enllaç i introdueix les dades que fas servir per entrar a l'àrea privada de la Federació:

  • usuari: fcc_NIF (exemple: fcc_53866704X)
  • clau d'accés: data de naixement format any-mes-dia (exemple: 1900-12-31).

A continuació, rebràs un email en el teu correu electrònic per a validar el registre. Fes clic en l'enllaç que t'apareixerà. Recorda que és possible que l'email t'arribi a la safata de spam.

Aquesta aposta per la utilització de noves plataformes digitals mitjançant una senzilla eina tecnològica suposarà un abans i un després per al col·lectiu de ciclistes federats. David Menéndez, CEO d'Affinity explica que la plataforma "és molt intuïtiva i tots els federats podran utilizar-la per beneficiar-se dels descomptes i serveis,  i així poder estalviar en el seu dia a dia”. Per la seva banda, el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, valora que "qualsevol proposta o producte que representi una millora per als nostres federats és benvinguda a la Federació Catalana de Ciclisme. Tots els nostres afiliats col·laboren en millorar el ciclisme català, i per tant mereixen un tracte diferencial”.