La FCC reuneix tots els interns dels seus Centres de Tecnificació

02/01/2018
Federació

La FCC reuneix tots els interns dels seus Centres de Tecnificació

En aquets dies de vacances Nadalenques i Acadèmiques, la Federació Catalana de Ciclisme, ha reunit als ciclistes interns en els Centres de Tecnificació, per fer entrega de les noves equipacions que utilitzaran en els entrenaments, i aprofitant per fer la fotografia conjunta amb tots ells, amb els tècnics responsables, i amb el President de la Federació Joaquim Vilaplana.
 
Aquest curs 2017/18, la Federació ha iniciat el projecte del nou Centre de Tecnificació de Vila-sana Lleida, amb tres ciclistes interns a la Residencia San Anastasi, sota la tutela del responsable Tècnic del Consell Català de Lleida, Alberto del Rosal, estudien en els INS Marius Torres i Joan Oró; i els entrenaments dirigits pel tècnic Marc Tugues en el Parc ciclista de Vila-sana.
 
El Centre de Tecnificació de pista, compta ja en el seu segon any, amb un balanç molt positiu i excel·lents resultats. Els ciclistes residents disposen de les instal·lacions de la Residencia Blume i estudien en el INS Joaquim Blume. El tècnic Jaume Mas, continua un any més dirigint als joves pistards que entrenen en el Velòdrom d'Horta Miquel Poblet.
 
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Ripoll, s’arriba als deu anys de funcionament del Centre de Tecnificació, sota la direcció de Joaquim López, i que inclou ciclistes de les modalitats de trial, carretera i BTT. Tos ells estudien a l'INS Abad Oliva de Ripoll, i gaudeixen de les instal·lacions esportives de l'Ajuntament, gimnàs, piscina i un nou camp de trial. Els ciclistes interns a Ripoll entrenen sota les odres del tècnics Dani Parramon (trial) i Carles Torrent (carretera), amb la col·laboració de Joan Llordella en els entrenaments de tècnica en BTT.
 
Tots tres Centres de Tecnificació, son realitat, gràcies a les beques i el suport del Consell Català de l'Esport, que juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme seguiran creient i oferint una formació integral i ajuts als joves ciclistes.
 
CTE Ripoll

Els tècnics Dani Parramon i Carles Torrent amb Guillem Oliver, Alexandra Moreno, Martí Riera, Pau Vilanova, Max Serra, Abel Baldertone, Martí Vayreda, Juanjo Rosal, Marc Terol, Gerard Frias, Jan Herraiz, Ainhoa Aguilar, Marc Molons i Carles Cardona.     
 
CTE Esplugues-Blume

El tècnic Jaume Mas amb Nerea Bastida, Carolina Miranda, Diana Perez, Maria Banllès, Judith Pradas, Josep Marc Acero i David Miguel.

CTE Lleida Vila-sana

El tècnic Marc Tugues amb Griselda Artigas, Saul Conde i Marc Roman.
 
Font Imatge: Laura Inbianco