La FCC serà a la Festa de la Bicicleta de Barcelona aquest diumenge

07/10/2021
Federació

La FCC serà a la Festa de la Bicicleta de Barcelona aquest diumenge

Aquest diumenge 10 d'octubre, torna la Festa de la Bici que organitza l'Ajuntament de Barcelona després d'un any d'absència per culpa de la pandèmia. La localització serà al Passeig Lluís Companys de la capital catalana, entre les 10h i les 15h, i la Federació Catalana de Ciclisme hi serà present amb un estand.

La Festa de la Bicicleta és un acte de caràcter popular que té l'objectiu de celebrar la passió envers la bicicleta i promoure'n l'ús com a mitjà de transport habitual dins d’un model de mobilitat que vol ser cada vegada més segur, sostenible i saludable. Una jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania i en què el vehicle de dues rodes és el protagonista absolut.

Entre les activitats programades, s'hi troba la fira d'entitats en què hi participa la FCC, activitats de diverses tipologies per provar la bicicleta de diferents maneres, l'Espai Salut i amb la novetat d'enguany d'uns espais escènics on s'hi representaran petites accions teatrals i artístiques d'uns 10-15 minuts creades especialment per la Festa de la Bici i que volen ser transmissores dels valors de la celebració amb to educatiu per a petits i grans.

Us hi esperem!