La Federació Catalana de Ciclisme signa un acord de patrocini amb Catalana Occidente

17/05/2019
Federació

La Federació Catalana de Ciclisme signa un acord de patrocini amb Catalana Occidente

La Federació Catalana de Ciclisme ha signat un acord de patrocini amb Catalana Occidente que li permetrà convertir-se en un dels principals col·laboradors durant un any. Amb aquesta nova aliança, l’entitat asseguradora “es posa a roda” de la Federació Catalana de Ciclisme en el seu compromís per a fomentar el nostre esport. 

L’acord entre ambdues entitats inclou la incorporació del logotip de Catalana Occidente a la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme, així com als butlletins digitals, xarxes socials, classificacions i altres comunicats que emeti la Federació.

El director general adjunt comercial de Catalana Occidente, Luis Estrella, i el president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, han institucionalitzat aquest acord. Per a Luis Estrella, recolzar a la Federació Catalana de Ciclisme, consolida la tasca i el compromís de l’asseguradora en fomentar l’esport i un estil de vida saludable. A més, “l’acord va més enllà de l’ajuda a la Federació, ja que s’estén als més de 18.000 federats i més de 750 clubs ciclistes que integren la institució", ha destacat Luis Estrella.

Por la seva part, Joaquim Vilaplana ha agraït la confiança mostrada per l’asseguradora “perquè és essencial que companyies tan rellevants com Catalana Occidente recolzin a una institució centenària com és la Federació Catalana de Ciclisme i l’ajudin, d’aquesta manera, a transmetre els valors intrínsecs del ciclisme com són la perseverança, el respecte i l’esforç”.