La Marxa Cicloturista #eternkuba s'estrena el 29 d'abril

18/04/2017

La Marxa Cicloturista #eternkuba s'estrena el 29 d'abril

El Club Ciclista Pla de l'Estany i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Porqueres estan enllestint els darrers detalls de l'organització de la primera edició de la Marxa Cicloturista #eternkuba que es celebrarà amb sortida en aquesta població gironina el proper dissabte 29 d'abril.
 
Aquest esdeveniment és un homenatge al Jakub "Kuba" Chara, triatleta d'origen polonès i resident a Banyoles que va traspassar l'any 2016 després de patir un greu accident mentre participava en una marxa ciclista.
 
El recorregut de 65 quilòmetres és la primera puntuable de la XXVII Challenge Catalana de Cicloturisme i sortirà des del Pavelló de Porqueres i passarà per les poblacions de Cornellà del Terri, Ravós del Terri, Palol de Rebardit, Santa Maria de Camós, Camós, Sant Miquel de Campmajor, Mieres i El Torn. Després de passar de nou per Sant Miquel i Banyoles, els participants s'enfrontaran als 9 quilòmetres d'ascensió al coll de Rocacorba.
 
Les inscripcions continuen obertes fins el dijous 27, o a l'arribar als 300 participants, a un preu de 20 euros pels cicloturistes federats. Teniu tota la informació al web www.eternkuba.com.