La Marxa Terres de l’Ebre tanca el cicloturisme del mes de març

18/03/2015
Federació

La Marxa Terres de l’Ebre tanca el cicloturisme del mes de març

El proper dissabte 28 de març es celebrarà a la localitat de Tortosa la XXVIII edició de la Marxa Cicloturista Terres de l’Ebre-Pujada al Caro, organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre “Ja Arribarem”, darrera marxa catalana tot just abans del descans de Setmana Santa.
El recorregut de 130 quilòmetres i 2.115 metres de desnivell acumulat començarà a les 8:00 hores des del Pavelló Firal de Remolins a Tortosa. Els primers quilòmetres es realitzaran pel marge dret del riu Ebre per Bítem, Tivenys, Coll de Som, Benifallet i Rasquera fins arribar a Móra d'Ebre. Els següents es faran pel marge esquerre passant per Benissanet, Miravet, Pinell de Brai, El Fangar, Xerta i Aldover. Ambdós trams tenen agradables vistes al riu. En alguns casos es passa a molt poca distància de la carretera i en altres, com al Coll de Som entre Benifallet i Tivenys, els participants podreu gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars.
A l’arribar a Roquetes, qui vulgui pot desviar-se de nou a Tortosa per acabar amb 96 quilòmetres i els més preparats començaran l’ascensió a l’impressionant Mont Caro, un dels ports més durs de Catalunya.
Les inscripcions fins el dimarts 17 tenen un cost pels ciclistes federats de 20 euros. Des de llavors fins el divendres 27 passaran a tenir un preu de 25 euros.

Teniu tota la informació de la marxa a la web http://www.ciclismetortosa.com/.