La primera reunió de la comissió de dones serà el 10 de febrer

30/01/2006
Federació

La primera reunió de la comissió de dones serà el 10 de febrer

Recentment hem posat en marxa la comissió femenina de la Federació Catalana de Ciclisme, això es degut a les moltes demandes que rebem per diferents canals i que es refereixen a la necessitat de realitzar activitats dissenyades específicament per a les practicants femenines.

Des de la Federació i amb el nostre principal objectiu, que no es altre, que la promoció i l?ús de la bicicleta, volem tirar endavant aquest projecte i que tot el col·lectiu femení es senti satisfet practicant aquest esport que tant ens agrada.

Per a realitzar-ho, voldríem convocar a la major quantitat de dones practicants, a la reunió que farem el dia 10 de febrer  a les 18h. en el Museu Colet C/ Buenos Aires nº 56 cantonada C/ Casanovas.

En aquesta reunió explicarem en quin estat està la comissió com s?estructurarà i el que mes ens interessa, copsar les deficiències, necessitats o millores a realitzar en curses, pedalejades, sortides, etc.

Per tal que sigui lo mes productiva possible, es necessari que aflorin totes les idees i propostes. Un cop fet això la comissió començarà a treballar per satisfer-les en la major quantitat possible.