Les Escoles de Pista i de BMX del Velòdrom d'Horta, homologades per l'Ajuntament. Inscripcions obertes!

19/09/2019
Federació

Les Escoles de Pista i de BMX del Velòdrom d'Horta, homologades per l'Ajuntament. Inscripcions obertes!

L'Ajuntament de Barcelona, per segon any consecutiu ha homologat l'activitat de les Escoles de Ciclisme en pista de la Federació Catalana de Ciclisme, i engunay també les Escoles de BMX, reconegudes com Entitats d'activitat extraescolar, per aquest nou curs 2019/20.

Ja es poden tramitar les inscripcions a l’Escola Municipal de Ciclisme en pista de la FCC. Obertes fins tot octubre o en arribar a les 40 places, per rigurós ordre d'inscripció.

HORARIS I QÜOTES

Escola de ciclisme en pista

  • Inici de les classes: 25 setembre
  • Nens i nenes dels 8 als 14 anys.
  • Horaris: Dilluns, dimecres i divendres de 18h a 20h.
  • Quota trimestral: 80€
  • Quota trimestral amb bici pròpia: 60€ 
  • Quota anual, en un únic pagament: 200€
  • Inclou: professor titulat, bicicleta i vestuaris

El pagament de la matricula, es podrà fer amb transferència a: ES75 2100 0900 92 0211597802 o amb tarja a les nostres oficines.
Per totes les activitats, és obligatori estar en possessió de la llicencia federativa en vigor del 2019, que es pot tramitar a les oficines en el moment de la mateixa inscripció a la Escola.

Escoles de BMX
De dilluns a divendres (dies a convenir)
Cal preguntar pels dies i horaris a convenir, a les Oficines de la Federació (Velòdrom d’Horta) o enviant un mail a recepcio@ciclisme.cat i se us enviarà la informació per tramitar la inscripció amb el club responsable que gestiona les Escoles. 

IMPORTANT
Al ser entitat extraescolar homologada per l'Ajuntament de Barcelona, totes les families que compleixin els reuisits establerts, poden sol.licitar beca per la matricula, en el mateix moment de la inscripció, fins el proper 9 d'octubre, data límit per presentar les beques.

Per més informació
Velòdrom d’Horta
Pg. Vall d’Hebron, 185-201, 08035 Barcelona
Tel. 93 301 24 44 recepcio@ciclisme.cat