L'Etixx Training Tour aterrà a Vic

09/06/2015
Federació

L'Etixx Training Tour aterrà a Vic

El passat dissabte dia 6 la Unió Ciclista Vic, encapçalada per l'ex-ciclista professional Josep Jufré, i l'empresa de nutrició esportiva Etixx van organitzar una jornada centrada en la nutrició en el món del ciclisme.
La matinal va començar amb una ruta en bicicleta que va aplegar uns 70 ciclistes de totes les edats i que va sortir des de les instal•lacions de l'Escola de Ciclisme i va recórrer boniques i tranquil•les carreteres de la comarca de l'Osona.
Entre els participants, destacar la presència de Carlos Verona de l'equip Etixx-Quick Step i de Jordi Simón del Movistar Team Equador. A meitat del recorregut i al final tots van poder gaudir d'un avituallament per provar els diferents productes d'Etixx.
Un cop a l'arribada, els ciclistes van poder gaudir d'una exhibició al circuit de Pump Bike per part dels pilots dels equips Genesis i BMX Terrassa i, posteriorment, es va fer una interessant xerrada tècnica amb la participació de Roger Pérez (Etixx) i de Martí Noguera (preparador i nutricionista), complementada amb els comentaris de Jufré, Verona i Simón.
Aquest acte va ser un previ a la tercera edició de la Marxa Cicloturista Jufré Riuprimer que es celebrarà el proper diumenge 28 i que serà puntuable pels circuits de Llarga Distància, Donabike i Challenge Catalana 2015. Ja hi ha prop de 200 ciclistes inscrits i podeu veure tota la informació al web http://www.marxajufreriuprimer.cat/.