Sant Joan de Mediona obre el calendari de marató BTT amb una CRI

31/01/2021
Marató

Sant Joan de Mediona obre el calendari de marató BTT amb una CRI

Aquest diumenge 7 de febrer, el calendari de marató BTT tindrà una estrena particular. La tradicional prova de Sant Joan de Mediona serà la primera prova de BTT de l'any 2021, i del calendari Scott Marathon Cup BTT. Tanmateix, enguany, adaptant-se a les circumstàncies, serà una prova disputada en modalitat CRI.

La prova penedesenca es podrà disputar en dues modalitats diferents: 44 o 22 quilòmetres, ideal per endinsar-se al món de les proves de bicicleta de muntanya de forma gradual. En el recorregut curt es permetrà la participació de bikers de categoria júnior, amb les inscripcions ja tancades. Es tracta de l'ocasió ideal per començar la temporada i gaudir de la BTT en un terreny perfecte.

Amb la intenció de minimitzar al màxim els contactes i les aglomeracions, la prova de Mediona serà excepcionalment prova CRI (contra rellotge), afegint-li una duresa extra per un format tan poc habitual, i més amb aquestes distancies. Amb sortides cada 30 segons, a les 8.30h començaran les sortides pel recorregut curt d'una volta (amb uns 580 metres de desnivell positiu) i a les 9.45h ho faran els participants del recorregut llarg, que fregarà els 1200 metres acumulats.

Calendari Scott Marathon Cup BTT 2021:

  • Sant Joan de Mediona · 07.02.21
  • Cambrils · UCI Marathon Series · 11.04.21
  • Vall de Boí (Buff Mountain Festival) · 11.07.21
  • Girona (Sea Otter Europe) · 25.09.21
  • Fonollosa (Rajadell · Fonollosa · Aguilar de Segarra) · 12.10.21

Més informació de la prova de Sant Joan de Mediona.

Fotografia: Francesc Lladó / Ocisport