Diumenge arriba una nova edició de la Pedalada Familiar Osoning

04/11/2019
Marxes

Diumenge arriba una nova edició de la Pedalada Familiar Osoning

El proper diumenge 10 de novembre se celebra una nova edició de la Pedalada Familiar Osoning, una marxa familiar inclosa en la programació de la Fira de la Muntanya, organitzada per l’Ajuntament de Vic, amb la participació del Club Natació Vic-ETB i Jufré Cycling.

La prova arrancarà a les 11 h del matí, amb tres recorreguts de 5, 10 i 20 quilòmetres, respectivament. La sortida i l’arribada és al recinte firal El Sucre de Vic. A mig recorregut s’ha previst un avituallament, mentre que a l’arribada, es donarà un entrepà. L’Escola de Ciclisme Jufré Vic-ETB també hi participa amb un circuit d’habilitats amb bicicletes fat bikes. 

Podeu fer la inscripció anticipada fins al 8 de novembre fins a les 23h, amb els preus de 12 € per adult, 10 € per nen, 15 € per nen i acompanyant o 20 € per família. Totes inclouen l’accés gratuït a la Fira de la Muntanya el mateix diumenge de la pedalada. En casos d’última hora, s’ha reservat una cinquantena d’inscripcions disponibles a taquilla el mateix dia, però es recomana la inscripció en línia a la pàgina web següent.