La 4a marxa BTT Corriols de l’Avi, aquest diumenge a Lloret de Mar

23/11/2018
Marxes

La 4a marxa BTT Corriols de l’Avi, aquest diumenge a Lloret de Mar

El Club Ciclista Lloret de Mar ha preparat per aquest diumenge la seva marxa de BTT Corriols de l'Avi, amb un recorregut espectacular. La sortida es farà a les 9 del matí, des de la Platja de Fenals, amb dos recorreguts possibles: un de 25 quilòmetres, i un desnivell de 700 metres positiu, i un altre de 38 quilòmetres i un desnivell de 1200 metres. 

Després de sortir de la Platja de Fenals l’objectiu dels participants serà arribar al poblat ibèric de Montbarbat, punt més elevat del recorregut. Després es baixarà per molts corriols que han recuperat des del club local i que portaran a passar per davant de l’ermita de Santa Cristina i a enllaçar diferents cales com ara, la cala Treumal, la cala de Santa Cristina, Sa Boadella, Punta Garbí, per arribar finalment a Fenals un altre cop. 

Els participants podran gaudir d’un cap de setmana a la Costa Brava, ja que l’Hotel Samba ha ofert habitacions per passar el cap de setmana a preus molt ajustats. 

Els organitzadors han previst dutxes a la Piscina Municipal, rentat de bicis i un bon esmorzar un cop acabada la prova, amb obsequis per a tots els participants. A més, hi haurà tres fotògrafs que captaran els corredors per qui vulgui un bon record de l’experiència.