La temporada gironina comença a la 5a edició de l'Hivernal de Campllong

22/01/2023
Pedalades

La temporada gironina comença a la 5a edició de l'Hivernal de Campllong

Aquest pròxim diumenge 29 de gener tindrà lloc una nova edició de la Hivernal de Campllong, que en la seva 5a edició serà el Memorial Joan Vergara en un record pel company desaparegut. Aquesta serà la primera prova de la nova temporada 2023 a la demarcació de Girona, després del canvi de data de La Crematorrrons de Torroella de Montgri que s’ha passat al dia 12 de febrer.

L’Associació Esportiva Campllong ha preparat com sempre dos recorreguts, un de 38 km amb uns 1200 metres de desnivell i d’un nivell més tècnic i exigent, i un segon circuit més curt de 25 km amb un desnivell de 600 metres, tots dos ciclables, i que faran gaudir als participants de les Gavarres. El recorregut passa per molts corriols, trialeres amb sortida i arribada a Campllong. 

La participació com sempre està limitada a 350 participants. Les inscripcions només es poden fer a través de la web de Dsport i els preus d’inscripció són: 17€ Federats i 20€ No federats. La recollida de les plaques es podrá fer al pavelló de Campllong el dia de la cursa entre 7:30 i 8:30 o si es prefereix el dia abans 28 de gener de 17-19h. La sortida de la prova es farà des del Pavelló de Campllong amb sortida neutraitzada a les 9:00h. 

Hi haurà al final del recorregut esmorzar, dutxes, zona de carpes, rentat de bicicletes, expositors i sorteig de varis regals dels nostres patrocinadors. La marxa no serà competitiva i no hi haurà entrega de trofeus, únicament es donaran uns reconeixements en forma de sopars a restaurants del poble amb més ràpids amb Strava masculí i femení tant a la curta com a la llarga.