Sa Costa Brava porta la bicicleta a Palamós aquest cap de setmana

05/10/2022
Pedalades

Sa Costa Brava porta la bicicleta a Palamós aquest cap de setmana

Palamós viurà aquest pròxim cap de setmana el Palamós Outdoor Sports Festival, que reunirà a tots els amants de l'esport a l'aire lliure en aquesta localitat marítima de la Costa Brava. Entre ells, la família del gravel i el BTT, que tenen en el punt de mira la proposta de Klassmark. Sa Costa Brava oferirà dues jornades apassionants de bicicleta per a tots els nivells. El litoral trencat de la Costa Brava, el laberint de corriols de les Gavarres i els camins idíl·lics de l´Empordà són el millor escenari possible. 

Després de la cita de gravel de dissabte, la família del BTT prendrà el relleu el diumenge 9 d'octubre. El parc d'atraccions de les Gavarres serà més que protagonista. El recorregut MTB Singletrack Large planteja un repte de 60 quilòmetres amb 1700 metres de desnivell positiu. Un recorregut amb ADN competitiu marcat a la perfecció que congregarà alguns dels noms propis de la bicicleta de muntanya. L'espectacle està assegurat a partir de les 10:00 h. Klassmark suma una altra proposta, la MTB Singletrack Medium de 30 quilòmetres amb 800 metres de desnivell positiu, per obrir el ventall de Sa Costa Brava a ciclistes de tots els nivells. La sortida està prevista a les 10:30 h.

Cada participant desembarcarà a Palamós amb diferents objectius competitius però amb la mateixa finalitat: gaudir del seu esport al màxim exponent. Ja hi haurà temps de parlar de guanyadors; Sa Costa Brava vol ser sinònim d'aventura per sobre de tot. A més, el marc del Palamós Outdoor Sports Festival convida tots els ciclistes a prendre part de la seva programació. Un cap de setmana ideal per compartir amb família i amics gaudint tots plegats de l'esport. Zona expo, activitats lúdiques, música en directe, foodtrucks, espai infantil, esdeveniments esportius i, sobretot, Sa Costa Brava.

Fotografia: Klassmark