Neteges TOT-NET renova el seu compromís amb el ciclisme català

10/01/2020
Federació

Neteges TOT-NET renova el seu compromís amb el ciclisme català

Per tercer any consecutiu la empresa Neteges TOT-NET, renova el seu conveni d'esponsorització amb la Federació Catalana de Ciclisme, convertint-se en una marca referent en el ciclisme de carretera. L'acord és per patrocinar tots els dorsals i plaques de carretera (de totes les categories) per tota la temporada 2020, en tots els respectius campionats de Catalunya i de la Copa Catalana de totes les categories.

Per una part, el Sr. Joaquim Vilaplana, en representació de la Federació Catalana de Ciclisme, i per l'altra el Sr. José Luis Corral, en representació de l’empresa Neteges TOT-NET, signaren l'acord en què mostraven que "les dues parts estan interessades en la promoció i difusió del ciclisme, en totes les activitats i organitzacions del calendari català de competició de carretera, incloses totes les categories des de les Escoles Infantils, i fins a les categories de màsters".

Es per això que l'empresa terrassenca patrocinarà una temporada més els dorsals i plaques de competició per a totes les categories, i per totes les proves del calendari català de competició de carretera, inclosos tots els Campionats de Catalunya, mentre que la FCC, estamparà la imatge i el nom de Neteges TOT-NET, clarament visible en tots els dorsals i plaques que s’utilitzaran durant tota la temporada 2020. Tan sols queden exemptes d’aquest conveni, dues proves de Copa Espanya júnior a La Canonja i Sant Boi, i la Volta al Penedès júnior, on els corredors porten assignats dorsals de l’organitzador.

El present conveni serà vigent a partir de la primera cursa del calendari català, el proper 1 de març, i finalitzarà el 31 de desembre del 2020.