Obert el Període de Precalendari de Sol·licitud de Curses 2018

17/08/2017
Federació

Obert el Període de Precalendari de Sol·licitud de Curses 2018

Amb la intencó de preparar el calendari FCC del 2018, demanem als Clubs que ompleneu la Sol·licitud de precalendari 2018  què trobareu en aquest enllaç 
Cal omplir els espais que calgui, i l’envieu a calendari@ciclisme.cat, amb copia a les delegacions territorials corresponents lleida@ciclisme.cat, tarragona@ciclisme.cat, girona@ciclisme.cat .
El termini de sol·licituds  finalitzarà el 30 de Setembre. La prioritat de data la tenen les curses que han sol·licitat calendari UCI, després les de la RFEC, a continuació les de més antiguitat.

La Comissió esportiva valorarà i publicarà els calendaris de les diferents competicions i disciplines. No s’ha de pagar cap taxa en el moment de sol·licitar que s’inclogui en el precalendari. El pagament es farà quan es presenti el reglament, passi al calendari i s’abonin  els drets federatius.
Recordem que Trànsit restringeix les proves de carretera o btt amb encreuaments per carreteres en determinades dates (ponts, mesos d´estiu...), cada vegada amb menys flexibilitat de negociació.