Obert el Termini de preinscripció als Centres de Tecnificació de ciclisme (Curs Acadèmic 2019/20)

19/04/2019
Federació

Obert el Termini de preinscripció als Centres de Tecnificació de ciclisme (Curs Acadèmic 2019/20)

La Federació Catalana de Ciclisme obre les pre-inscripcions als Centres de Tecnificació de Ciclisme de Ripoll, Lleida i Esplugues de Llobregat de cara al curs acadèmic 2019/20; amb l’objectiu d’ajudar als joves ciclistes a compaginar el millor possible un programa d’entrenament de ciclisme del més alt nivell amb els estudis de Batxillerat.

El CTE Ripoll compta amb una residència per a esportistes amb sales d’estudi, cuina i menjador, sala de massatges i magatzem. A més, utilitzen les instal·lacions esportives necessàries per a seguir els programes d’entrenament tals com: piscina, sala de musculació/fitness, spa, zona de trial, servei de fisioteràpia el velòdrom de Barcelona, i un entorn natural de camins i de carreteres d’excel·lent ubicació. Els ciclistes becats de les disciplines de RUTA, BTT i TRIAL estudien a l’Institut Abad Oliva de Ripoll i viuen en règim de pensió complerta des de diumenge al vespre fins divendres a la tarda, o be en règim d’entrenament, estudis i servei de dinar.

El CTE Lleida/Vila-sana, compta amb la Residència San Anastasi de Lleida, on els esportistes hi viuen en pensió complerta des de diumenge nit i fins divendres tarda. Disposen del Parc d´entrenament de BMX a Vila-sana. A més a més, des del curs 2018/19, gracies a un conveni amb el INEF de Lleida, també utilitzen les seves instal·lacions esportives tals com gimnàs i sales de musculació/fitness. Els riders becats estudien ESO i Batxillerat o Cicles Formatius als Instituts Marius Torres i Joan Oró de Lleida.

El CTE Blume-Velòdrom, compta amb la Residència Joaquim Blume, el Velòdrom d’Horta Miquel Poblet i les instal·lacions esportives i mèdiques d’Esplugues de Llobregat. Els esportistes resideixen en règim de pensió completa des de diumenge al vespre fins divendres a la tarda; estudien a l’INS Joaquim Blume, i poden matricular-s’hi els ciclistes de la disciplina de PISTA, i que estudiaran ESO o Batxillerat.  

Es poden pre-inscriure en aquets centres de Tecnificació, els ciclistes inclosos en el Programa ARC de la FCC.

Per tal de pre-inscriure’s als Centres, cal omplir el següent FORMULARI amb les vostres dades personals, esportives i acadèmiques abans del 10 de maig. Un cop rebudes, es procedirà a seleccionar els aspirants amb millor currículum esportiu i notes de la ESO, i que la FCC presentarà per les beques que concedeix el Consell Català de l´Esport.

Confiem que aquesta informació us sigui d’utilitat, si més no podeu adreçar-vos a tecnics@ciclisme.cat per a qualsevol aclariment.
 
La beca contempla la residencia i manutenció de l’esportista en regim de pensió complerta, així com el cost del tècnic, el preparador físic, la utilització de les instal·lacions esportives i els entrenaments. No entren amb la beca els desplaçaments ni les taxes de matriculació a l’Institut. 

CENTRE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA DEL RIPOLLÈS

  • Ciclistes de BTT i ruta que vulguin cursar Batxillerat (3 places disponibles)
  • Ciclistes de Trial que cursin ESO i/o Batxillerat (3 places disponibles)
  • Quota mensual de 120 €/mes, en conceptes de suplements d’alimentació i trasllats d’entrenaments al velòdrom i proves mediques, amb el tècnic responsable.

CENTRE TECNIFICACIÓ LLEIDA/VILA-SANA  

  • Ciclistes de BMX que vulguin cursar  ESO i /o Batxillerat o Cicles (2 places disponibles)
  • Quota mensual de 120 €/mes, en conceptes de trasllats d’entrenaments al circuit de Vila-sana, i proves mèdiques necessàries amb el tècnic responsable.

 CENTRE TECNIFICACIÓ ESPLUGES D ELOBREGAT – JOAQUIM BLUME/VELODROM 

  • Ciclistes de pista que vulguin cursar ESO i/o Batxillerat (3 places disponibles)
  • Quota mensual de 60 €/mes, en conceptes de trasllats d’entrenaments al velòdrom i en carretera amb el tècnic responsable.