Obertes les inscripcions d'equips de competició per 2019

02/12/2018
Federació

Obertes les inscripcions d'equips de competició per 2019

La Federació Catalana de Ciclisme ha obert el termini de presentació i inscripció d’equips de competició per al 2019.

Tots els clubs de les modalitats de BMX, Pista, Trial, Carretera i BTT, que vulguin puntuar per les Copes Catalanes i els diversos Rànquings Catalans, hauran de fer la inscripció del seu equip de competició. Tot això abans de la tramitació de les llicències, perquè pugui sortir el nom de l’equip a les targetes dels corredors, en el moment que els clubs començaran a sol·licitar les llicencies online.

Cada club que vulgui formar equip de competició, haurà d’enviar el següent FORMULARI a tecnics@ciclisme.cat . La presentació del següent formulari, no té cap cost per inscriure l’equip de competició a la FCC (podeu trobar el formulari també a http://ciclisme.cat/contingut/equips

Si a més, es vol inscriure l’equip a nivell nacional o internacional, cal enviar el formulari, juntament amb l’acord de patrocini signat entre el Club i patrocinador, a tecnics@ciclisme.cat i secretaria@ciclisme.cat, on se us informarà del cost, procés d’inscripció i pagament de les taxes directament a la RFEC.

Taxes inscripció equips RFEC 2019

  • Equips UCI Pro Team, Continental Professional i UCI: 2.835€
  • Equips femenins UCI, Equips BTT UCI, Equips pista UCI i Equips CX UCI: 282€
  • Equips nacionals elit/sots23 carretera: 282€
  • Equips nacionals Júniors carretera, fèmines (totes), BTT, Pista, BMX i Trial: 90€
  • Equips nacionals cadets: taxa gratuïta

La FCC vol recordar l’obligatorietat a totes les Escoles i Equips de competició que gestionin inscripcions i quotes, de tenir els tècnics amb titulació ROPEC, després de la fi de la moratòria del Règim sancionador de la Ley 3/2008, que serà efectiva a partir del 1 de gener del 2019. “Tots els professionals que exerceixin dins l’àmbit de l’esport i l’activitat física sense estar registrats al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya), o col.legiats en el COPLEFC, no podran desenvolupar la seva activitat". 

Més informació:
https://www.coplefc.cat/actualitat/gran-expectativa-pel-final-del-temps-afegit/1112
https://www.cmdsport.com/fitness/actualidad-fitness/multas-6-000-euros-cierre-instalaciones-lo-trae-regimen-sancionador-la-lei-3-2008/