Obertes les inscripcions pel "Campus Olímpia" de la FCC

14/06/2019
Federació

Obertes les inscripcions pel "Campus Olímpia" de la FCC

Ja són obertes les inscripcions pel casal d'estiu "Campus Olímpia. A l'estiu pedalem" que un any més organitza la Federació Catalana de Ciclisme. Sis torns setmanals des de la darrera setmana de juny fins la primera d'agost per nois i noies amb edats entre 8 i 16 anys, amb diverses activitats entorn de la bicicleta en l'entorn del Velòdrom Municipal d'Horta Miquel Poblet.

El total de places previstes és de 125, repartides entre els diferents torns, en els quals hi ha la opció de la inscripció de mitja jornada, començant a les 9h i acabant a les 13h o 15h sense sigui amb o sense menjador, o de jornada completa, també tenint la opció d'utilitzar o no el servei de menjador. Tota la informació i relació de preus es pot trobar en la imatge de capçalera de la notícia (clicar per veure amb major tamany).

Les inscripcions estan obertes fins el proper 30 de juny i es realitzen de manera presencial a les Oficines de la FCC (Velòdrom d'Horta, Passeig de la Vall d'Hebron, 185-201). Per demanar més informació, es pot fer a través del correu recepcio@ciclisme.cat, a l'atenció d'Alba Díez.