Obertes les preinscripcions pel CTERipoll

23/04/2015
Federació

Obertes les preinscripcions pel CTERipoll

La Federació Catalana de Ciclisme, amb el suport de la Direcció General de l’Esport i l’Ajuntament de Ripoll han creat, des del curs 2007-08, el Centre de Tecnificació de Ciclisme de Ripoll amb l’objectiu de compaginar el millor possible un programa d’entrenament de ciclisme del més alt nivell amb els estudis de Batxillerat a l’Institut Abad Oliva de Ripoll.
El CTERipoll http://www.cteripoll.cat/  compta amb una Residència, per a 15 esportistes amb sales d’estudis, cuina i menjador, sala de massatges i magatzem. A més, utilitza les instal•lacions esportives necessàries per a seguir els programes d’entrenament tals com: piscina, sala de musculació, spa, zona de trial,  el velòdrom de Barcelona, i un entorn natural i de carreteres d’excel•lent ubicació. Els ciclistes becats viuen en règim de pensió complerta des de diumenge al vespre fins divendres a la tarda, o be en règim  d’entrenament, estudis i servei de dinar.  
Podeu visualitzar-ho a l’audiovisual emès per la UFEC.TV: https://www.youtube.com/watch?v=0gTEMHN9Y-Q

El ciclistes de les modalitats de RUTA, BTT, PISTA  i  TRIAL nascuts el 1998 i 1999 poden optar a una de les 5 places disponibles al CTERipoll pel proper curs acadèmic 2015-16. Per tal de preinscriure’s cal omplir el formulari amb les vostres dades personals, esportives i acadèmiques abans del 30 d’abril de 2015. Un cop rebudes, es procedirà a seleccionar els aspirants amb millor currículum segons el barem establert a la Normativa Tècnica del CTERipoll.
El ciclistes seleccionats podran matricular-se en les següents modalitats i costs:
Alumnes Interns Becats per la DGE de la Generalitat de Catalunya, 120€ x 9 mesos.
Alumnes Mixtes  Becats per la DGE de la Generalitat de Catalunya, 260€ x 9 mesos.
Alumnes Privats amb concert econòmic, 325€ x 9 mesos

Podem restar orgullosos amb el nivell esportiu i acadèmic assolit pels ciclistes ex-residents, destacant entre d’altres:
Rafa Tibau, estudia Farmàcia i ha estat Campió del Món de TRIAL per Equips.
Eloi Paré, Campió del Món per Equips TRIAL i estudiant de comerç internacional.   Oriol Roca, plata al Mundial de TRIAL junior, estudiant d’INEFC ; Sergi Llongueras, plata al Mundial TRIAL junior, estudiant d'enginyeria tècnica ;  Isaac Carbonell, ciclista professional RUTA a l’equip Team Ecuador (Ec) ; Bernat Font, estudia Periodisme i competeix amb l’equip Blagnac de Tolosa(FR).

Per descarregar formulari: https://docs.google.com/forms/d/11A1A9C_lBdEta6lRLxv3PwKak9niebRCA4BDA5P3N1o/viewform