L'Open Escolar Girona tanca la seva primera part fins gener

29/11/2018
Open Escolar

L'Open Escolar Girona tanca la seva primera part fins gener

La Pineda de Sant Gregori va rebre aquest diumenge la visita del Open Escolar Girona “Kids by Sea Otter Europe”, en el que van participar al voltant de 100 nens i nenes des de categoria prebenjamí fins a cadets. El Club Ciclista Sant Gregori va preparar dues proves, una clàssica cursa de BTT i també una prova complementària en què els tècnics de l’escola de ciclisme van preparar proves d’equilibri i destresa combinat amb el temps del cronòmetre per fer-ho. 
 
Aquest Open seguirà després de les festes de Nadal, a partir del dia 26 de gener, a la població altempordanesa de Vilajuiga. Hi haurà 4 proves més repartides entre gener i març, quan es tancarà després de fer-se celebrat vuir proves. L’objectiu continua sent, per una banda, donar activitats a les escoles en uns mesos en què la temporada oficial de curses no està activa més enllà dels que puguin participar a la disciplina de ciclocròs, i també intentar acostar des de les mateixes escoles ciclistes, el nostre esport a les escoles d’ensenyament de les poblacions que acullen aquestes activitats per donar l’oportunitat a nous possibles ciclistes per tastar aquest esport. Aquest segon objectiu s’haurà de treballar més a fons per tal d’aconseguir la participació de més nens i nenes a les proves. 
 
Cal destacar el suport de les diferents escoles, que són l’ànima de les proves amb la coordinació de la Delegació de Ciclisme de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, així com el suport de Sea Otter Europe a través de Ocisport, Radikal Bikes i també Autopodium que s’han sumat en aquesta nova iniciativa per potenciar la nostra base ciclista. 
 
El calendari de proves i organitzadors per la segona part de l'Open Escolar Girona "Kids by Sea Otter" és el següent:
  • 26 de Gener. Vilajuïga (organitzat oer Escola de ciclisme Vilajuïga)
  • 10 de Febrer. Vall-llobrega (organitzat per Escola de BTT de Vall-llobrega)
  • 17 de Febrer. Fornells de la Selva (organitzat per Escola de BTT de Fornells de La Selva)
  • 16 de Març. Girona (organitzat per Escola de ciclisme de Girona)