Benjamí Prades, el més ràpid al Memorial Xavi Tondo

10/02/2020
Open-Social

Benjamí Prades (Team Ukyo) va ser aquest diumenge 9 de febrer el vencedor de la 9ª Cursa Social XTV-Memorial Xavi Tondo, segona cursa social del calendari de carretera d'aquest darrer cap de setmana. Valls va tornar a acollir prop de 190 ciclistes entre les categories júnior i màster per recórrer els seus 90 quilòmetres de recorregut trencacames amb sortida i arribada davant del Poliesportiu Municipal Xavi Tondo Volpini de la capital de l'Alt Camp

El canareu, que encetava diumenge la seva setena temporada com a ciclista professional al Japó, és un any més un dels ciclistes catalans en equips internacionals UCI. En aquest cas, va ser capaç de debutar amb victòria superant a la mateixa recta de meta a l'elit Carlos López (JF Cunit-Proton) i al vencedor sub23, Álex Ruiz (Valverde Team-Tierra Fecundis). Molts dels vencedors màster van entrar al top10, destacant-hi l'ex professional Àngel Edo, que es col·locava el dorsal com a màster 50 i acabava en 6a posició, mentre que el triomf júnior era pel vencedor absolut dues setmanes abans al Memorial Josep Florencio, Joan Marín (Quadis-Trek), que signava el 11è lloc final.