Cardew, Biguet i el tàndem Ávila/Font triomfen a La Bisbal

11/02/2018
Open-Social

Cardew, Biguet i el tàndem Ávila/Font triomfen a La Bisbal

Tristan Cardew (The Service Course) en categoria masculina, Gisela Biguet (Club Ciclista Bas) en categoria femenina i el tàndem olímpic format per Joan Font i Ignasi Ávila han estat els protagonistes aquest diumenge de la 37ª edició del Gran Premi de La Ceràmica, cursa social disputada a La Bisbal de L'Empordà.

Un grup de set escapats ha marcat la cursa en què el tàndem Ávila/Font ha estat el primer en creuar la línia de meta, recorrent els 91 quilòmetres dels que constava una cursa en què s'han classificat 117 corredors a una velocitat mitjana de 40,9km/h, seguit per l'australià Cardew, vencedor elit, a 10 segons.

El primer sub23 classificat ha estat Daniel Cabello (Portet Instal·lacions), sent quart a 44 segons del ràndem, mentre que l'equip Jufré-Vic ETB ha dominat el podi júnior amb Adrià Bartrina, Alberto Hernández i Sergi Moyà. Manuel Rios (CC Palafrugell), Marc Frou (Esteve Grup Esportiu), Narcís Riembau (Gerunda Club Ciclista) i Enric Hernández (Probike Club) han estat els vencedors Master 30, 40, 50 i 60, respectivament.

Es poden consultar les classificacions completes de la cursa al següent enllaç: https://www.ciclisme.cat/sites/default/files/classificacions/5026258/clasificacion-social_la_bisbal.pdf