El GP de la Ceràmica i la Social Xavi Tondo, doble cita de carretera

03/02/2020
Open-Social

El GP de la Ceràmica i la Social Xavi Tondo, doble cita de carretera

Aquest diumenge 9 de febrer, el ciclisme català torna doble ració de socials de carretera perquè a nord i a sud hi hagi oportunitat de posar-se el dorsal i agafar ritme per aquesta temporada 2020. La Bisbal d'Empordà i Valls, amb el Memorial Xavi Tondo, seran els dos punts de competició, on s'hi espera una notable participaciño.

Per una banda es disputarà la 39ª edició del GP de la Ceràmica de La Bisbal d'Empordà, que presenta un total de 90 quilòmetres de recorregut en un circuit de 18 quilòmetres pels voltants de la capital del Baix Empordà. La cursa tindrà la sortida a les 10h des de l'Avinguda Prat de la Riba, on també hi haurà la meta.

L'altra cita és la  9ª Cursa Social XTV-Memorial Xavi Tondo organitzat a Valls (Alt Camp), població de de naixement del ciclista que ens deixà en un fatal accident l'any 2011. En aquest cas, amb un recorregut de 75 quilòmetres amb prop d'uns 1.000 metres de desnivell, amb la sortida a les 10.30h davant del Poliesportiu Municipal dedicat al ciclista.

En els dos casos, les inscripcions estan obertes fins dijous a les 24h, podent-se realitzar també inscripcions d'última hora fins al migdia del dia següent amb un increment de preu del 100%.

Fotografia: Club Ciclista La Bisbal