La Gironina, nova social de Peratallada aquest dimecres

20/02/2018
Open-Social

Aquest dimecres, Peratallada (Baix Empordà) tornarà a ser l’escenari d’una nova cursa social de carretera oberta a totes les categories socials. La setmana passada ja es va celebrar la primera cursa que va guanyar el corredor holandès Coen Van Kleef (Westland Wil Vooruit), amb més de 130 corredors.

Aquesta serà la segona prova, amb 92 quilòmetres de recorregut, que es farà sobre un circuit de 23 quilòmetres, disputant-se quatre voltes. La sortida es farà a les 10 del matí, i com sempre les inscripcions es faran a la sala del Teatret de Peratallada.

28 febrer La Catalana, el dia 28 de febrer, i  La Peratallada, el 7 de març, seran les properes proves que tancaran les socials de la població gironina.

Tota la informació de La Gironina es pot trobar en el següent enllaç.