Montroig i Palafrugell, doble cita de socials de carretera

21/01/2020
Open-Social

Montroig i Palafrugell, doble cita de socials de carretera

El proper diumenge 26 de gener, el ciclisme català de carretera té doble cita per començar a arrencar la temporada a dos punts del país: Palafrugell (Baix Empordà) i Mont-roig del Camp (Baix Camp) seran els punts de trobada per la disputa de la Cursa Social del Pa i del Trofeu Josep Florencio, 14ª edició de la Cursa Ciclista Montroig.

Després d'un any d'absència, el Club Ciclista Palafrugell recupera la seva cursa social amb un recorregut de 79 quilòmetres obert de les categories cadet fins a màster. David Gómez en fou el seu darrer vencedor la temporada 2018.

Per la seva banda, la Cursa Ciclista Montroig retrà un any més homenatge a la figura de Josep Florencio amb el seu tradicional recorregut de 84 quilòmetres, donant voltes a un circuit de 18. En els dos casos, les inscripcions estan limitades als 200 participants i es tancaran el dijous a les 24h.

Les dues proves seran la segona oportunitat de posar-se un dorsal de carretera a Catalunya aquesta temporada 2020 després de l'estrena a la Cursa Social del Perelló on es va imposar el neerlandès Stephan Bakker (Team SmartDry).