Tristan Cardew s'imposa al GP La Ceràmica de la Bisbal

09/02/2020
Open-Social

Tristan Cardew s'imposa al GP La Ceràmica de la Bisbal

L'australià Tristan Cardew (The Service Course Club), un bell conegut del calendari català, s'ha imposat avui a la 39ª edició del GP de la Ceràmica de La Bisbal d'Empordà, una prova de caràcter Social que presentava un recorregut de 90 kms coberts en un circuit molt tècnics de 18 quilòmetres pels voltants de la capital del Baix Empordà. 

Amb 157 ciclistes inscrits, de juniors a màsters, des de la sortida hi ha hagut un ritme molt alt amb una escapada de 5 ciclistes que no han aconseguit mai una avantatge significativa, decidint-se així el vencedor en un spint on Cardew s'ha imposat davant de l'italià Darío Giovine (The Hincapie Leomo, equip UCI) i el català David Gómez (Antiga Casa Bellsolà - Girona). El quart classificat David Gijón (Eiser-Hirumet) ha estat el vencedor sub23, mentre que el primer júnior era Elder Colln (Beziers), Antonio Manuel Mateos (RR Bikers) el primer màster 40, Juan Sánchez (Cassà Bike) màster 50, Enric Hernández (Probike) màster 60 i Fie Osterby la primera de les tres fèmines participants.

Cal felicitar a la Polícia Local de la Bisbal, així com als Mossos d'Esquadra, als membres i volunatris del club ciclista La Bisbal per la gestió i organització de la cursa, aixi com a l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Recordem també que enguany no es podran disputar les 4 socials de Peratallada que tradicionalment es celebraven al mes de febrer, ja que no s'han obtingut els permissos corresponents de les autoritats competents. En qualsevol cas, la Delegació de Girona de la FCC hi està en contacte, així com amb l'organitzador francès de les curses (que agrupaven un bon nombre de ciclistes internacionals que habitualment fan stage en aquesta època a comarques gironines) amb vistes de poder-les recuperar de cara a 2021.