Cinc catalans als Mundials de ciclisme adaptat de carretera

31/07/2018
Paraciclisme

Cinc catalans als Mundials de ciclisme adaptat de carretera

La ciutat italiana de Maniago acollirà del 2 al 5 d'agost els Campionats del Món de Ciclisme Adaptat en carretera, on hi prendran part 5 catalans amb la Selecció Española capitanejada per l'ex-ciclista Félix García Casas.

En bicicleta Juanjo Méndez en categoria C1, els handbikers Sergio Garrote (H2) i Israel Rider (H3), i el tandem composat per Ignasi Ávila-Joan Font seran els nostres representants a la cita italiana, amb opcions de medalla en tots els casos. En el cas dels handbikers, Garrote parteix com un dels favortis tant en crono com en la prova en línia després de les darreres actuacions a la Copa del Món, mentre que juntament amb Rider i García-Marquina també competirà en Team Relay, on ja van fer 3rs a la darrera Copa del Món a Emmen. Rider també competirà en CRi i prova en línia a la categoria C3. El tàndem Ávila-Font és una de les opcions més clares a pòdium tant en CRI com especialment en la prova en línia.

Totes les proves de totes les categories es disputaran en un circuit de 13,6 kms on es donaran diferents nombres de voltes, i que compta a mb una pujada d'1km al 4% de desnivell que pot marca les diferències.

Més informació: http://www.maniago2018.it/

[Foto crèdits: RFEC]