Excel·lent actuació de la Selecció Catalana als estatals de ciclisme adaptat

05/05/2019
Paraciclisme

Excel·lent actuació de la Selecció Catalana als estatals de ciclisme adaptat

La Selecció Catalana de ciclisme adaptat es va desplaçar amb 11 ciclistes a Salamanca convocats per Bernat Moreno per disputar durant tot el cap de setmana els Campionats d'Espanya de Ciclisme Adaptat, d'on ha tornat amb 15 medalles i 8 campionats. El divendres el Team Relay format pels handbikers Martín Berchesi, Israel Rider i Sergio Garrote no va faltar a la seva cita amb el títol i va repetir victòria per cinquè any consecutiu, el que significava un magnífic inici de campionats i el punt de sortida a un gran cap de setmana per la selecció.

Dissabte va ser el torn de les proves contrarrellotge, en què Sergio Garrote en MH2 i Martín Berchesi en MH4 aconseguien la victòria, de la mateixa manera que ho aconseguia Raquel Acinas en WC2. A més, s'aconseguien quatre subcampionats, amb Israel González en MC4, el tàndem femení Benítez-Gomis, Juanjo Méndez en MC1 i Israel Rider en categoria MH3.

El darrer dia es disputaven les proves en línia, on els membres de la selecció catalana tornaríen a estar fantàstics: Sergio Garrote i Martin Berchesi culminaven el seu cap de setmana perfecte imposant-se en MH2 i MH4 respectivament, essent els autèntics dominadors de les seves categories en totes les disciplines. En MH3 Israel Rider s'emportava la medalla de plata, igual que Juanjo Méndez en MC1, mentre que Israel González era bronze en MC4. Entre les fèmines, victòria de Raquel Acinas i del tàndem Josefa Benítez-Melisa Gómiz. 

Així doncs, la Selecció Catalana manté un any més una línia molt regular d'èxits en els Campionats d'Espanya, fruit del bon treball en aquesta disciplina que es ve fent des dels clubs i amb el suport de les sortides de selecció.

[Foto: RFEC]