Garrote, or a la Copa del Món de Baie-Comeau

18/08/2018
Paraciclisme

Garrote, or a la Copa del Món de Baie-Comeau

El handbiker català Sergio Garrote ha aconseguit avui una treballadíssima medalla d'or a la prova en ruta de la Copa del Món de paraciclisme que s'ha disputat a Baie-Comeau (Canadà), superant a l'sprint al vigent campió del món i gran rival de Garrote, l'americà William Groulx. Garrote suma així una buscada i merescuda primera posició en aquesta especialitat dominada per Groulx en totes les competicions fins el dia d'avui.

En la jornada inaugural d'aquesta darrera prova de la Copa del Món, Garrote ja s'havia penjat la medalla de plata amb el Team Relay de la selecció espanyola, juntament amb García Marquina i el també català Israel Rider, que avui ha estat 10è en la prova individual en ruta de la classe MH3 i havia fet 12è a la de CRI. I també havia aconseguit sumar la medalla de plata justament darrera Groulx en la prova CRI.

En la darrera jornada, el tàndem format per Ignasi Ávila i Joan Font han estat tercers a la prova en ruta, completant una gran temporada amb el campionat mundial com a gran resultat.

Per tant, cap de setmana pel record de Sergio Garrote, que reb la justa recompensa al treball que ha desenvolupat durant l'any i que li han valgut èxits tant a la Copa del Món com als Mundials que es van celebrar a Maniago. Felicitats!

[Foto crèdits: RFEC]