La selecció catalana torna satisfeta del Campionat d'Espanya de Paraciclisme en ruta

06/06/2022
Paraciclisme

La selecció catalana torna satisfeta del Campionat d'Espanya de Paraciclisme en ruta

Aquest darrer cap de setmana, entre els dies 3 i 5 de juny, València era la seu de la disputa del Campionat d'Espanya de Paraciclisme en carretera 2022, on la selecció catalana s'hi desplaçava amb amb Sergio Garrote i Isaac Mateos com a handbikers, Clàudia Grau, Joan del Río, Jaume Morales i Israel González a les proves en bicicleta i el tàndem format per Ignasi Àvila i Josep David Sánchez, acompanyats pels tècnics Bernat Moreno, Pere Garcia i Albert Sanz.

Després d'una jornada inicial a la Marina de València en què per primer cop en set anys l'equip català no comptava amb equip a la prova inicial de relleus, el mateix escenari es repetia dissabte amb la disputa de les proves contrarellotge. Fent bons els pronòstics després del seu bon inici d'any amb els èxits a la Copa del Món i el Campionat d'Europa, Sergio Garrote es proclamava campió d'Espanya de MH2. També ho feia Claudia Grau en categoria C3, on un any més era la competidora única de la categoria, mentre que Jaume Morales es penjava la medalla de bronze en la mateixa categoria C3 masculina.

Per la seva banda, el Campionat es tancava diumenge amb les proves en ruta que es disputaven a Torrent. En aquestes proves, tant Sergio Garrote com Claudia Grau complien els pronòstics i repetien el títol aconseguit en la CRI de les seves respectives categories. També Jaume Morales tornava a sumar medalla amb el bronze en categoria C3, i per últim el handbiker Isaac Mateos feia una gran cursa que li permetia aconseguir un batallat bronze en categoria H3.

Per la seva banda, el català Sergi Jurado, corrent amb l'equip Controlpack, s'emportava el títol en la categoria de sords tant en ruta com en contrarellotge.

Fotografia: RFEC