Martin Berchesi és el guanyador del Handbike Barcelona

14/09/2014
Paraciclisme

Martin Berchesi és el guanyador del Handbike Barcelona

Entre el dissabte dia 13 a la tarda, amb la prova CRI, i el diumenge al matí amb la prova en línia, es va disputar el 1er Open Handbike Barcelona amb un èxit absolut tant de participació com de públic i amb una organització modèlica a càrrec del Club Esportiu Handbike Barcelona.
A la prova de CRI, el gran favorit, en Martin Berchesi no va decebre i va guanyar amb autoritat. Amb aquesta victòria es proclamar Campió de Catalunya en la categoria MH4. Pel que fa a la categoria MH3, el Campió va ser en Isaac Mateos i en categoria MH2, el Campió va ser en Sergio Garrote. Tots tres del Club Esportiu Handbike Barcelona demostrant el bon nivell dels esportistes d’aquest club, tenint en compta que la prova era puntuable per la Copa Espanya i comptava amb els millors esportistes vinguts de l’estat espanyol.
En la prova en línia, des de la primera volta es va formar un grup capdavanter amb Martin Berchesi, Víctor Rotaru, Israel Rider i Oscar Lanza que van anar agrupats i fent diferències respecte a la resta fins que restaren 7 voltes en Martin Berchesi va aconseguir marxar en solitari i completar les 25 voltes com a guanyador. Pel que fa als Campions de Catalunya, els guanyadors de la CRI van repetir en la prova en línia.