Alta Participació als Campionats de Catalunya de Pista

01/08/2015
Pista

Alta Participació als Campionats de Catalunya de Pista

El Campionat de Catalunya de Pista s'ha desenvolupat en dues jornades. El divendres què a causa de la pluja no es va poder completar tot el programa i el dissabte, en sesions de matí i tarda. 

Un alt nombre de participants, 84 ciclistes de les categories cadets, junior, sots23, elit i master 30 han disputat les diferents proves puntuables per al Omnium de Velocitat i Omnium de Fons, així com 6 participants de ciclisme adaptat a la prova de persecució individual.

Una vegada més, donades les inclemències meteorològiques, la manca de cobriment de la Pista ha propiciat la interrupció de la primera jornada i l'ajornament d'algunes proves que s'han disputat disasabte al matí. Finalment el bon temps ha fet acte de presència, propiciant la celebració de totes les proves sense més incidència.

Itmar Esteban (Genesis Cycling Team) s'ha proclamatA Campió de  Catalunya de Velocitat Open, acompanyat  al Podi d'Alfredo Moreno (Genesis Cydling Team) i de Pol Hervàs (Sant Boi Club Ciclista), què ha estat el Campió de Catalunya Junior.

Cristian Astals (CC Campo Claro) Campió de Catalunya de Fons Open, acopmanyat al Podi d'Albert Massana Solé (Team Blue Motors) i de'n Sergi Escobar Roure (Speed Republik CE). El primer Junior ha estat Alejandro Sanchez Moreno (Esteve GE)

Helena Casas Rige  (Genesis Cycling Team) Campiona de Catalunya Velocitat, amb medalla de Plata per  Tamar Luque Benito (Emerita Track Club) i medalla de Bronze per Olga Alexandra Roca (Ca n'Anglada)

Beatriu Goimez Franquet (Ca n'Anglada) Campiona de Catalunya de Fons, medalla de plata per Sandra Jordà (Probike), i medalla de Bronze per Olga Alexandra Roca (Ca n'Anglada)

Per Categoria Cadets prova de Velocitat han pujat al podi Alfred Bonastre (Terres de Lleida), José Gonzalez  (Ca n'Anglada) i Marc Acero (AEL), i, a Cadets prova de Fons Maillot Campió per Raül Rota (Ca n'Anglada), Plata per Pau Vilanova (Ca n'Anglada), i Bronze per Joan Paniagua (CC St Boi)

Fèmines Cadets Velocitat: Campiona Catalunya Laura Rodriguez (ca n'Anglada) seguida de MAria Banlles (Terres de Lleida) i Alexandra Moreno (ca n'Anglada). Laura Rodrigues torna a pujar al primer lloc del Podi a la Prova de Cadets Fons, acompanyada de Maria  Banlles (Terres de Lleida) i Alexandra Moreno (ca n'Anglada).