Balanç satisfactori de la selecció catalana a la Liga de Pista de Tomelloso

18/11/2019
Pista

Balanç satisfactori de la selecció catalana a la Liga de Pista de Tomelloso

Bon balanç pels cinc ciclistes de la selecció catalana júnior que es van desplaçar aquest dissabte 16 de novembre al velòdrom municipal de Tomelloso (Ciudad Real), seleccionats per disputar la prova puntuable per la renovada Liga de Pista de la RFEC. David Peñaranda, Pau Torrent, Joan Pazos, Bernat Tarrés i Marc Giné, tots ells ciclistes becats en els centres de tecnificació de Ripoll i Blume, van viatjar amb el tècnic Jaume Mas.

La valoració de la sortida de la selecció és més que positiva, doncs és obligatori per tots els cadets i júniors tenir mínim de 5 punts en aquest nou calendari per participar al Campionat d'Espanya, i la majoria d'ells ja els han aconseguit. Concretament, Pau Torrent va ser el millor clasificat a la general entre els júniors amb el 4t lloc, mentre Joan Pazos era 6è, Bernat Tarrés 7è i David Peñaranda, 9è,

En les proves individuals, Torrent es va poder imposar en la velocitat, un gran resultat a sumar el 1r i 3r lloc de Bernat Tarrés i Joan Pazos la prova de l'escratx i 2n, 3r i 4t en la prova de puntuació de David Peñaranda, Joan Pazos i Pau Torrent. En aquesta cita també cal destacar el 5è lloc de Josep Beneito amb el seu club Antiga Casa Bellsolà-Girona i el 7è de Bernat Tarrés, completant la gran actuació de la selecció amb Marc Giné en el lloc 10è, tots els integrants de la seleció entre els 10 primers.