Barcelona acull una nova doble cita de ciclisme en pista

18/02/2020
Pista

Barcelona acull una nova doble cita de ciclisme en pista

Aquest dissabte 22 de febrer, el Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona viurà una jornada d'intensa activitat, amb una doble jornada de competició que donarà oportunitat a totes les categories.

Tal com va passar a la jornada del darrer 30 de novembre, la cita comprendrà la convocatòria matinal de la Liga de Pista RFEC per a cadets i júniors, on hi són convocats especialistes de tot l'estat, i una nova jornada de la Lliga Catalana d'Hivern, que enguany està comptant amb unes jornades de gran participació.

Cadets i júniors disputaran la seva jornada de competició nacional entre les 10h i les 15h, amb les proves d'escratx, velocitat, puntuació i keirin. Per la seva banda, a partir de les 15:30h i fins les 19h es disputaran les proves de la Lliga Catalana de Pista per a alevins i infantils (eliminació, escratx, longest lap i puntuació per als infantils) i per a elit/sub23 i màster, que com és habitual competiran en el seu open amb les proves d'escratx, eliminació, americana i longest lap

Les inscripcions encara estan obertes i es tancaran aquest dijous a les 24h.