Barcelona corona els campions de Catalunya infantils de pista 2023

06/05/2023
Pista

Barcelona corona els campions de Catalunya infantils de pista 2023

Aquest dissabte 6 de maig s'ha disputat al Velòdrom Municipal d'Horta-Miquel Poblet de Barcelona el Campionat de Catalunya Infantil de Pista d'aquesta temporada 2023. Una participació de 44 ciclistes de les categories infantil i aleví han omplert el velòdrom barceloní, que també ha acolllit proves per a ciclistes cadets.

Els ciclistes infantils han disputat un òmnium amb les proves de 250 metres, velocitat, scratch, eliminació i puntuació. En les proves masculines, un David Belmonte (Mont-roig Track Team) que s'ha endut la victòria a totes les proves menys l'scratch i la puntuació, s'ha endut el títol per davant de Víctor García (Speed Republik) i Martí Carreras (Top Conserge). L'scratch se l'ha endut Arnalt Tomás (Mont-roig Track Team) i la puntuació, Aleix Moreno (Penya Ciclista Baix Ebre). En el cas de les noies, amb les mateixes proves, el títol ha estat per a Noa Moreno (Escola Ciclisme Montroig) després de guanyar els 250 metres, velocitat i scratch, acompanyada al podi per Marina Fernández (CC Sant Boi) i Clàudia Pulido (Club Ciclista Alcoletge). Berta Benisa (Top Conserge) ha estat la primera en la eliminació.

En el cas dels alevins, que han disputat les proves de 250 metres, handicap, eliminació i scratch, les victòries en l'òmnium han estat per a Marc De Batlle (Ciclos Oleka) i Berta Montero (Escola Ciclisme Montroig), mentre que les proves cadet han estat dominades pel francès Maxence Lyonett (Team VTT Vernet Les Bains).

Campionat de Catalunya Infantil Pista 2023:

  • Infantil masculi 
  1. David Belmonte (Mont-roig Track Team) 
  2. Víctor García (Speed Republik)
  3. Martí Carreras (Top Conserge)
  • Infantil femení
  1. Noa Moreno (Escola Ciclisme Montroig)
  2. Marina Fernández (CC Sant Boi)
  3. Clàudia Pulido (Club Ciclista Alcoletge)

Totes les classificacions.