Bon inici de la Lliga Catalana d'Hivern de Pista 2022 a Mont-roig del Camp

30/01/2022
Pista

Bon inici de la Lliga Catalana d'Hivern de Pista 2022 a Mont-roig del Camp

Fins a 85 ciclistes es van donar cita al velòdrom de Mont-roig del Camp el passat dissabte dia 29 per gaudir de la primera prova de la Lliga Catalana d'Hivern de Pista 2022, organitzada per la Penya Ciclista Mont-roig, i en la que es van disputar les proves de Eliminació, tempo race, escratx, madison i longest lap. Tot i ser la primera prova d'auest any, els ciclistes van demostrar estar en un bon estat de forma i el públic va poder gudir d'una matinal assolellada i amb bon nivell de curses.

Aleix Moreno (Baix Ebre PC) es va imposar en l'eliminació i l'scratx aleví, mentre que el seu company d'equip Hugo Marrasé fou el dominador de les mateixes proves entre els infantils. En fèmines, la local MArtina Turón (PC Mont-roig) va dominar eliminació i scrtax aleví, mentre que la seva companya d'equip Noa Moreno feia el mateix en la categoria infantil. Jordi Hernández (Mont-roig Track Team) s'imposava en la Longest Lap Aleví, mentrw que Hugo Marrasé signava els seu triuplet particular imposant-se en la infantil.

En aquesta mateix porva Longest Lap es va veure un bon espectacle en categoria cadet, amb victòries de Nil Aguiló (UC Vilanova) i Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods CC Ataraxia), mentre que Joan Cadena estrenava amb victòria en categoria Open el maillot de l'Eolo Kometa.

Pel que fa a la Tempo Race, Marc Zafra (Purito Tadesan Núria) era el millor entre els cadets masculins amb 7 punts, amb Lucía García (Costa Brava Mediterranean Foods CC Ataraxia) dominant amb autoritat en la categoria fèmines. Pel que fa a la categoria Open, l'ebrenc Tomàs Deosdat (Les Franqueses UC) va lliurar un bonic duel amb Sergi Montserrate (UC Vilanova) i Ferran Serra (Purito Tadesan) per emportar-se una lluidtada victòria.

Per últim, en la Madison la parella del Purito Tadesan Nüria Roger Pareta - Marc Zafra no va donar cap opció als seus rivals i es va imposar amb solvència. En fèmines, la parella Citlali Pareja (Tot Net Terrassa) - Lucía García (Costa Brava Mediterranean Foods CC Ataraxia) va resultar la vencedora. Entre els Open, el duet de la Unió Ciclista Vilanova Gerard Cano i Sergi Montserrate van imposar-se sumant 42 punts. 

La propera prova del calendari hivernal de pista es celebrarà dissabte dia 5 de febrer al velòdom de Mataró, una cita que té les inscripcions obertes fins dimarts vinent.